ZIMSKI "MAXI" BOWLING - LJUBLJANA - 04.02.2012

 

Samir_069Kar nekaj časa je že minilo, odkar smo se septembra, v koloni, s skuterji vozili na Vršič in se skupaj zabavali. Takrat smo se tudi domenili, da se srečamo tudi pozimi in sicer, na zimskem bowlingu, ki nekako že postaja skoraj tradicija.

Po dogovoru sem rezerviral steze v Areni Vodafone (Ljubljana) in smo se potem dobili (04.02.2012, ob 16-tiSamir_067 uri). Zime (beri: snega) ni bilo niti decembra in tudi ne januarja. A kot zakleto je zima pokazalai svojo (najslabšo) slabo stran ravno v soboto, ko smo bili zmenjeni. Ceste so bile v nekaterih delih Slovenije zasnežene, na primorskem pa je divjala burja,... Kar pa ni bila ovira za nas nekatere, ki smo pa se kljub slabemu vremenu vseeno srečali.

Na začetku smo se razdelili na tri steze, kar je bilo zadosti, glede na to, da so eni udeleženci samo navijali in nazdravljali. Drugi smo se ubadali s kroglami, ki so letele na vse strani. Rezultat ni bil niti tako pomemben, saj smo se držali pravila "ni važno zmagati, važno je sodelovati"... predvsem pa, srečati se z MAXI prijatelji .

Samir_063Tem za pogovor ni zmanjkalo, ker je nova sezona bila pred vrati in planov za vožnjo v letu 2012 veliko. V druženju smo uživali doSamir_074 20-te ure, potem pa smo se razšli. Zaradi slabega vremena so nekateri potovali dlje, kot običajno... saj se je sneženje okrepilo.

Vsekakor smo uživali v druženju in bowlanju, kar smo seveda občutili šele naslednji dan, saj so nas bolele mišice, za katere prej niti vedeli nismo, da jih imamo...

 

Kakorkoli, imeli smo se MAXI...!!!

 

Avtor, slike: Samir S.

 

MAXI_bowling2012