Z dnem 09.04.2013 smo uradno registrirali prvi slovenski:

 

 Moto maksi skuter klub - MaxiScooter.Si

 Ustanovitev je nadaljevanje druženja maksi skuter prijateljev, ki smo ga umestili v zakonske okvirje. Na to nas je napeljalo dejstvo, da so bila vsa naša dosedanja srečanja maksi prijateljev iz srečanja v srečanje bolj obiskana. Tako smo se maksi prijatelji iz cele Slovenije organizirali in skupaj ustanovili prvi slovenski maksi skuter klub. Z dosedanjim delom smo ugotovili, da lahko za popularnost maksi skuterjev in druženja maksi prijateljev naredimo še več, če pritegnemo v klub vse enako misleče (ne glede, kakšen motor vozijo ali ga še nimajo), da združimo moči v uresničevanju ciljev KLUBA MaxiScooter.Si.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi Vi..!!!

 

 

MOTO MAKSI SKUTER KLUB - MaxiScooter.Si

Smo prvi slovenski maksi skuter klub, ki v svojih vrstah druži tako ljubitelje maksi skuterjev (ki so v večini), kot tudi ostale motoriste, ne glede kakšen motor vozijo.

Maksi skuter prijatelji se družimo tako čez poletje, kot tudi čez zimo. Vsako leto pripravimo vsaj dva večdnevna srečanja vseh članov kluba. Vmes se srečujemo na enodnevnih izletih tako po Sloveniji, kot tudi preko naših meja. Cilij naših skupnih voženj so, da si gremo kaj zanimivega pogledat ali pa se srečujmo le zato, da se skupaj zapeljemo po lepih ovinkih... V zimskem času so v "mirovanju" le naši motorji medtem, ko se mi srečujemo ob družabnih igrah po Sloveniji.

Klub smo šele od 04/2013 in v naših vrstah je vedno več ljubiteljev maksi skuterjev. Tako smo dandanes med večjimi moto klubi v Sloveniji, saj v naših vrstah združujemo preko 100 članov iz celotne Slovenije, kot tudi iz tujine.

Člani kluba smo ljubitelji maxi skuterjev iz cele Slovenije in tudi izven naših meja. V večini vozimo maksi skuterje, trikolesnike in tudi ostale motorje. Smo zreli ljudje, brez predsodkov, strpni do vseh udeležencev v prometu.

V poletnih mesecih se vsaj dvakrat mesečno kam zapeljemo, si kaj ogledamo, predvsem pa se družimo ob različnih priložnostih. Klubske aktivnosti se nadaljujejo tudi v zimskih mesecih, ko se srečujemo na bowlingu, kartingu, smučanju, sankanju,...

Člani kluba nismo samo člani kluba, smo predvsem maxi prijatelji, ki nas družijo iste stvari.

Priponke:
Prenesi to datoteko (STATUT-FEB18_Klub_MaxiScooter-Si.pdf)Statut Kluba MaxiScooter.Si[(Veljavnost od 09.02.2018)]208 kB

PLAČILO ČLANARINE za leto 2021